Millefiori Millefiori

Millefiori® Milano – ett utav de ledande varumärkena inom stick diffusers.

Millefiori® Milano är ett italienskt varumärke som grundades i början av 90-talet och tillverkar doftprodukter av högsta kvalitet. Med en kombination av stilsäkra lösningar och exklusiva dofter erbjuder Millefiori® Milano ett stort utbud av produkter och dofter för alla utrymmen.

Millefiori® Milano´s produkter baseras på noggrann forskning där doft, design och kvalitet möts för att skapa unika produkter. Dofterna produceras uteslutande i Italien och Frankrike och är noggrant utvalda för att uppnå de optimala doftkombinationerna. Utöver dofterna utmärker Millefiori® Milano´s produkter sig genom former, material och färg. All design är framtagen av Millefiori Design Lab eller genom designsamarbeten för att alltid kunna erbjuda nya lösningar av modern inredning och livsstil med ett fokus på kvalitet och innovation.

Upptäck Millefiori® Milano´s underbara dofter och doftspridare i ditt hem, i bilen eller på dina textilier för att ge dem en helt ny känsla och doft.

Kvalitet, design, innovation och parfym är de utmärkande ingredienserna i Millefiori® Milano.

To perfume your world and decorate it with style.

Ingredienserna i Millefiori produkter är speciellt framtagna för att uppnå de bästa dofterna samt doftspridning. Produkterna innehåller alkohol för att öka doftintensiteten och få en bättre doftspridning. Vi rekommenderar att placera produkterna på ett glas- eller keramikunderlägg för att undvika skador på möbler och undvik direktkontakt med hud. Förvaras utom räckhåll för barn och djur, samt undvik värmekällor.